Welkom bij de online chat van MedioEurope

Een tweede kans voor Missy

Beth Morrey

€ 21,99
Inclusief btw
Morrey, Beth, Paperback
Aantal
normale levertijd

Een tweede kans voor Missy van Beth Morrey gaat over de negenenzeventigjarige Missy Carmichael. Missy’s wereld is tegenwoordig heel klein. Ze heeft verdriet omdat ze nauwelijks nog contact heeft met haar familie. Haar huis is doodstil, op haar voetstappen, het geluid van de radio en het tikken van de klok na. Missy is een mopperkont geworden en ze weet dat ze haar eenzaamheid alleen maar aan zichzelf te danken heeft. Ze verdient ook niet beter, denkt ze, na wat ze gedaan heeft.

Dan ontmoet ze in het park per toeval twee heel verschillende vrouwen en neemt haar leven een onverwachte wending. Er wacht een heel nieuw leven op Missy, maar dan moet ze wel moedig genoeg zijn om haar kansen te grijpen. Is ze met haar negenenzeventig jaar te oud voor een tweede kans?

Een tweede kans voor Missy is een roman die doorspekt is met liefde, verlies en eenzaamheid, maar vooral met hoop. Het is een aangrijpend ‘coming of old age’-verhaal waarin gewone dagen bijzonder worden door de kracht van vriendschap, saamhorigheid en vergiffenis voor jezelf, op welke leeftijd dan ook. Een tweede kans voor Missy van Beth Morrey is het hoopvolste debuut van 2021!

'Geweldig debuut.' - Troskompas

'Wat een heerlijk, onbekommerd debuut. Een echte feelgood maar dan wel eentje die haarscherp in beeld brengt hoe alleenstaande ouderen kunnen worstelen met eenzaamheid, moeizame familierelaties en een slinkend inkomen.' - ZIN

'De meest besproken debuutroman van de Frankfurter Buchmesse.' – The Sunday Times

'Je wilt elk moment vasthouden van dit fantastische debuut. Een verbluffend mooi verhaal.' – Woman’s Weekly

'Een prachtig verhaal over liefde, verlies, schuld en de kracht van vriendschap.' – Jill Mansell

Beth Morrey was creatief directeur in de televisiewereld voor ze zich volledig toelegde op het schrijven. Onlangs stond ze op de shortlist van de Grazia-Orange First Chapter Prize. Beth woont in London met haar echtgenoot en twee zoons.
9789026353789

Productspecificaties

Auteur
(7)
Beth Morrey  
Vertaler
(27)
Mechteld Jansen  
Originele titel
(29)
Saving Missy
Genre
(10)
Literatuur & romans  
Thema
(64)
Gezinsleven fictie,   Hedendaagse levensstijl fictie,   Moderne en hedendaagse fictie,   Verhalend thema: dood, rouw, verlies,   Verhalend thema: interior life,   Verhalend thema: liefde en relaties,   Vertaalde fictie  
Themataal
(65)
Engels  
Themaperiode
(66)
Begin 21e eeuw c 2000 tot c 2050  
Themalocatie
(67)
Engeland  
Fonds
(28)
Ambo|Anthos  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
08/06/2021
Uitgavejaar
(74)
2021  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
214mm, 136mm, 35mm
Pagina's
(8)
416
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee  
Nieuw product