Welkom bij de online chat van MedioEurope

Wreed spel

Angela Marsons

€ 16,99
Inclusief btw
Mijn wraak zal zoet zijn. Jouw dood is pas het begin., Marsons, Angela, Paperback
Aantal
Nog niet verschenen. Wordt verwacht op 22/06/2021

Wat als een slachtoffer de rollen omdraait? En wat als Kim Stone’s tragische verleden een wel heel grote rol inneemt in een moordonderzoek?

Voor de fans van M.J. Arlidge en Robert Bryndza

Een verkrachter heeft zijn gevangenisstraf uitgezeten. Niet lang na zijn vrijlating wordt hij verminkt en vermoord aangetroffen. Detective Kim Stone en haar team worden direct bij de zaak betrokken en onder druk gezet de moord zo snel mogelijk op te lossen. Als er steeds meer doden worden gevonden, die weliswaar geen onderling verband lijken te hebben, maar wel allemaal op wraakzuchtige wijze zijn omgebracht, krijgt de situatie een wel erg sinistere wending.


Terwijl ze zich steeds steviger vastbijt in de zaak, begint Kim te vermoeden dat een kwaadaardige mastermind bezig is met een pervers experiment, waarbij slachtoffers van misdrijven worden aangemoedigd de rollen om te draaien. Bovendien lijkt het erop dat de dader zijn aandacht heeft verlegd naar Kim zelf, als uitverkoren toeschouwer van zijn verwrongen genialiteit, en dat hij al haar zwakke punten kent en haar volgende stap steeds lijkt te kunnen voorspellen. Kim zal heel diep moeten graven om de waarheid boven tafel te krijgen, een zoektocht die ook haar eigen kwetsbaarheid bloot dreigt te leggen.

Angela Marsons werkte als beveiliger toen ze in 2015 haar eerste thriller schreef. Inmiddels zijn er van haar Kim Stone-serie bijna vier miljoen exemplaren verkocht. Marsons woont in Black Country, Engeland, waar haar boeken z

9789022589953

Productspecificaties

Auteur
(7)
Angela Marsons  
Reeks
(12)
Kim Stone  
Volgnummer
(24)
2
Thema
(64)
Misdaad en mystery: vrouwelijke detectives,   Psychologische thriller  
Themaperiode
(66)
C 2010 tot c 2019  
Themalocatie
(67)
Birmingham (VK)  
Trefwoorden
(73)
birmingham,   detective,   geheimen,   kind,   m.j. arlidge,   mid-west engeland,   moord,   robert bryndza,   sekte,   seriemoordenaar,   verraa  
Fonds
(28)
Boekerij  
Uitgavedatum
(32)
22/06/2021
Uitgavejaar
(74)
2021  
Taal
(39)
Nederlands  
Pagina's
(8)
384
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee  
Nieuw product