Coco & Munt de plastic dreiging

Emy Geyskens

€ 19,95
Inclusief btw
Geyskens, Emy, Hardcover
Aantal
normale levertijd

jeugdboek, Nederlands, van eigen bodem, met illustraties, fictie en non-fictie, tuinieren, moestuin, milieu, plant, fabriek, plastic, avontuur, Velt Voor lezers met groene vingers vanaf 6 jaar. Of met rode, als ze geproefd hebben van zelfgekweekte aardbeien of tomaten … Al sinds de kleuterschool zijn Coco en Twan bevriend, ook al is Coco een prinses en Twan maar een ‘gewone’ jongen. Twan werkt in de vakanties in de moestuin van het paleis, zo vaak als hij maar kan. Maar op een dag ziet hij dat er weer rook komt uit de schoorsteen van de fabriek die aan de paleistuin grenst. Betekent die vervuilende uitstoot het einde van al het lekkers dat in de moestuin groeit, en zal het hele dorp eraan ten onder gaan? Kan professor Munt, de geleerde tante van Coco, helpen om de dreiging een halt toe te roepen? In dit boek vind je naast het spannende verhaal over de plastic dreiging ook nog eens een handleiding over hoe je je eigen moestuin kunt beginnen.
Emy Geyskens (Geel, 1982), laat zich het best omschrijven als creatieve duizendpoot met een belangrijke missie: kansen creëren voor alle kinderen, zodat zij zich zo optimaal mogelijk kunnen ontwikkelen.
Ze heeft dan ook een zeer ruime ervaring als leerk
9789044838121

Productspecificaties

Auteur
(7)
Emy Geyskens  
Medeauteurs
(23)
Rob Geukens  
Periode
(77)
Oudere kwartalen  
Illustrator / tekenaar / fotograaf
(26)
Bouttens, Isabel  
Reeks
(12)
Coco & Munt  
Volgnummer
(24)
1
Genre
(10)
Vanaf 7 jaar  
Thema
(64)
Kinderen / tieners: fictie: actie- en avonturenverhalen,   Kinderen / tieners: sociale onderwerpen: milieu en duurzaamheid,   Volkstuinen /moestuinen / gemeenschapstuinen  
Themadoelgroep
(70)
Leeftijdscategorie: vanaf ca. 6 jaar  
Trefwoorden
(73)
gezondheid;leefomgeving;milieu;moestuinen;plastic;tuinieren;vriendschap  
Uitvoering
(3)
Hardcover  
Uitgavedatum
(32)
18/05/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
298mm, 217mm, 14mm
Druk
(30)
2
Herdruk
(62)
Ja  
Nieuw