Momenteel is online chat offline


Indien je een vraag wil stellen, kan je hieronder je mailadres en je bericht achterlaten.

Momenteel is online chat offline

Lara

Lara Switten

€ 22,99
Inclusief btw
Over de liefde, de lichtpuntjes en de levenslust van een mama die lijdt aan kanker, Switten, Lara, Hardcover
Aantal
Nog niet verschenen

Liefste Philippa, Romée en Gabriel,
Dit boek is geschreven voor jullie. Het is een wild ride doorheen een jaar waarin alles veranderde. Het toont welke strijd wij gevochten hebben, sinds het loodzware verdict 'baarmoederhalskanker' viel. Ik neem jullie bij de hand en loods jullie langsheen gitzwarte dagen. We wandelen doorheen hoofdstukken met een gouden randje. Daar blijven we graag wat langer staan. Met een roze bril op, want zo genieten we het liefst en het hardst. Echter, de dagen waarop je me bijeen kan rapen, die mogen jullie ook kennen.

Dit boek bevat een samenvatting van wie wij zijn, als gezin. Waarin de liefde voor jullie en voor het moederschap primeert. Mama zijn is het allermooiste dat ik ooit had kunnen worden, en daar ben ik dankbaar voor. Laat deze verzameling van brieven, verhalen, beelden, columns, en anekdotes een houvast betekenen. Om voor het slapengaan in te bladeren en te lezen over wat was, wat is, en wat altijd zal zijn.

Dit boek is er voor jullie, en voor iedereen die er inspiratie in kan vinden om de lichtpuntjes in doodgewone dagen te ontdekken. Om iedere dag te léven, voluit en met heel je hart.

Met jullie in mijn achterhoofd, always and everywhere.

Lof joe, dof joe.

9789401479387

Productspecificaties

Auteur
(7)
Lara Switten  
Medeauteurs
(23)
Ine Nijs  
Genre
(10)
Lifestyle & beauty  
Thema
(64)
Gezondheid: vrouwen,   Omgaan met dood en verlies,   Omgaan met kanker,   Omgaan met ziekte en specifieke gezondheidstoestanden,   Yoga voor lichaamsbeweging  
Fonds
(28)
Lannoo  
Uitvoering
(3)
Hardcover  
Uitgavedatum
(32)
16/09/2021
Uitgavejaar
(74)
2021  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
248mm, 177mm, 22mm
Druk
(30)
2
Herdruk
(62)
Nee  
Nieuw product