Welkom bij de online chat van MedioEurope

Lisandro Alonso box , (DVD)

€ 47,99
Inclusief btw
DVDNL
Aantal
normale levertijd

Met drie lange speelfilms, een middellange en een korte film heeft Lisandro Alonso (Buenos Aires, 1975) zich de laatste jaren bewezen als een van de belangrijkste nieuwkomers in de Argentijnse cinema. Sinds zijn sobere en mysterieuze speelfilmdebuut (La Libertad - Un Certain Regard, Cannes 2001) onderzoekt Alonso de wereld telkens weer met een frisse, bijna maagdelijke blik. De harde sociale werkelijkheid - armoede, isolement, onvermogen om te communiceren - schijnt door in zijn films, waar het radicale als een dreigende schaduw boven hangt. Tegelijkertijd sluimert in elke film de onbestemde atmosfeer van een zonovergoten nachtmerrie. Het maakt Alonso's films tot initiatiereizen naar het hart van een overweldigende natuur, gevechten tegen de eenzaamheid en poëtische vertellingen over de moeizaamheid van het vrij zijn.

La Libertad (2001 - 73 min) Un Certain Regard, Cannes 2001
Een dag uit het leven van de jonge houthakker Misael, die gevangen zit in eenzaamheid.
Extra's: Interview met Lisandro Alonso, korte film Dos en la Vereda, niet gebruikte sc??ne, trailer (Engels en Frans ondertiteld)

Los Muertos (2004 - 78 min) Quinzaine des réalisateurs, Cannes 2004
De moordenaar Vargas komt uit de gevangenis. Hij daalt af naar de rivier, klimt in een boot en dringt diep door in de jungle op zoek naar zijn dochter.
Extra's: Interview met Lisandro Alonso, optie voor andere opening, trailer (Engels en Frans ondertiteld)

Fantasma (2006 - 63 min) Quinzaine des réalisateurs, Cannes 2006
In de zaal van een theater in Buenos Aires wacht Vargas op de vertoning van Los Muertos waarvan hij de hoofdrolspeler is. De houthakker Misael uit La Libertad, ook uitgenodigd om de projectie bij te wonen, raakt ondertussen verdwaald tussen de coulissen.
Extra's: Interview met Lisandro Alonso, track van originele soundtrack, niet gebruikte sc??nes (Engels en Frans ondertiteld)

Liverpool (2008 - 84 min) Quinzaine des réalisateurs, Cannes 2009
Farrel, zeeman op een schip, gaat aan land in Ushuaia in Vuurland om zijn moeder te bezoeken, die hij lange tijd niet heeft gezien.
Extra's: Interview met Lisandro Alonso, leaders (Engels en Frans ondertiteld)
9789058498205

Productspecificaties

Acteur
(37)
Argentino Vargas,   Juan Fernández,   Misael Saavedra  
Regisseur
(38)
Lisandro Alonso  
Genre
(10)
Movie Fiction Wereldcinema  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
15/11/2010
Taal
(39)
Spaans  
Taal ondertitels
(40)
Engels,   Frans,   Nederlands  
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <16
Extras
(57)
Interviews
Nieuw product