Momenteel is online chat offline


Indien je een vraag wil stellen, kan je hieronder je mailadres en je bericht achterlaten.

Momenteel is online chat offline

Hot Wheels unleashed - Challenge accepted edition , (Nintendo Switch)

€ 81,99
Inclusief btw
SWITCH
Aantal
Nog niet verschenen. Wordt verwacht op 30/09/2021

HOT WHEELS UNLEASHED - Challenge Accepted Edition. Puur race plezier! Verzamel 's werelds beste auto's, bouw krankzinnige tracks en neem deel aan de meest opwindende races!

Boost je Hot Wheels Unleashed ervaring ! De 'Challenge Accepted' Editie omvat :
- Hot Wheels Unleashed game;
- Bone ShakerTM diecast met een exclusief design;
- Hot Wheels Unleashed Steelbook;
- Season Pass Vol. 1 met 15 nieuwe voertuigen, 25 aanpassingsitems, 4 circuit onderdelen en een thematische uitbreiding;
- dubbelzijdige Hot Wheels Unleashed poster

Kenmerken Hot Wheels unleashed;
- RIJ MET DE AUTO'S VAN JE DROMEN! De coolste, de snelste, de meest unieke badass-busjes en adembenemende muscle cars wachten op je. Kruip achter het stuur van een veelvoud aan voertuigen, elk met hun eigen persoonlijkheid en stijl, verschillende eigenschappen en zeldzaamheidsniveaus. Het allerbeste van het Hot Wheels-universum is hier! Bewijs dat je de beste bent en ontgrendel premium auto's en buitengewone items en maak dankzij de Livery Editor een uniek meesterwerk van je auto.
- RACE ALSOF IEDEREEN KIJKT! Maak je klaar voor puur plezier en laat je rijvaardigheid zien! Drift als een professional, laad je boost op en schiet door de loops om de tijd, rivalen en de zwaartekracht zelf te verslaan! Durf jij een uitdaging aan? Boom, jackpot: race zij aan zij met een vriend in de lokale split-screen-modus voor 2 spelers of speel online tegen maximaal 12 spelers in een wereldwijd evenement. Hoe moeilijker de uitdaging, hoe glorieuzer de triomf!
- LAAT JE CREATIVITEIT LOS! Enorme, thematische speeltuinen staan klaar om de meest meeslepende races te organiseren. Veel plezier op en naast de baan met deze prachtig gedetailleerde en interactieve omgevingen, waar elk object een rol kan spelen en daadwerkelijk deel kan uitmaken van je circuit!
Je kunt zelfs een racebaan bouwen in je eigen kamer, een ruimte om aan te passen met meubels en de items die je tijdens je carri?re verzamelt.
En dankzij de ongelooflijk krachtige editor is het bouwen van de gekste circuits nog nooit zo eenvoudig geweest! Buig en rek het iconische oranje baanstuk om je unieke ontwerp te cre?ren en voeg vervolgens speciale boosters, loops, obstakels en exclusieve interactieve elementen toe om je eigen raceparadijs te bouwen. Deel je creaties met de wereld of geniet van tracks die zijn gemaakt door andere gekke spelers zoals jij.

LAAT HET PLEZIER LOSBARSTEN !
8057168503616

Productspecificaties

Genre
(10)
Racing  
Uitvoering
(3)
SWITCH  
Release datum
(32)
30/09/2021
Taal
(39)
Engels  
Leeftijd
(55)
3+
Nieuw product