Momenteel is online chat offline


Indien je een vraag wil stellen, kan je hieronder je mailadres en je bericht achterlaten.

Momenteel is online chat offline

Subnautica + Subnautica - Below zero, (Nintendo Switch)

€ 74,99
Inclusief btw
SWITCH
Aantal
Nog niet verschenen. Wordt verwacht op 30/06/2021

Deze exclusieve Nintendo Switch game combineert het met een award bekroonde spel Subnautica met het nog niet gereleasete vervolg Subnautica Below Zero. De spelers kunnen zich volledig onderdompelen in het mysterie rond de waterwereld van planeet 4546B.
Maak zelf je uitrusting, bestuur een onderzee?r, verschalk wilde dieren en ontdek weelderige koraalriffen, vulkanen, grotsystemen en zoveel meer, terwijl je probeert te overleven in vijandige waterzones en op bevroren terrein.

Kenmerken:
- Overleven is essentieel: Verzamel waardevolle materialen, maak je eigen gereedschap, ga om met honger en dorst en ontsnap aan de gevaarlijke wilde dieren die je liever met haar en huid zouden verslinden.
- De verdoken mysteries op planeet 4546B: Je kwam hier op zoek naar antwoorden. Je hebt alles op het spel gezet om hier te komen en gaat niet weg voor je de waarheid hebt onthuld...
- Verkenning: Duik in unieke water- en landbiomen waar je niet enkel materialen zult vinden, maar ook de antwoorden die je zoekt.
- Bouw je habitat: Timmer en bouw aan je comfortabele huis. Deze fundamenten zijn essentieel om te overleven. Niet alleen om je tegen wilde dieren te beschermen, maar ook tegen de barre omgeving rondom jou.
3391892014792

Productspecificaties

Genre
(10)
Rpg  
Uitvoering
(3)
SWITCH  
Release datum
(32)
30/06/2021
Taal
(39)
Engels  
Leeftijd
(55)
12+
Nieuw product