Momenteel is online chat offline


Indien je een vraag wil stellen, kan je hieronder je mailadres en je bericht achterlaten.

Momenteel is online chat offline

Subnautica - Below zero, (X-Box Series X)

€ 38,99
Inclusief btw
XBOXSERIESX
Aantal
Nog niet verschenen. Wordt verwacht op 30/06/2021

De met een award bekroonde studio Unknown Worlds Entertainment neemt je in Subnautica Below Zero opnieuw mee naar de wereld van 4546B. Duik in een ijskoud avontuur onder water op een buitenaardse planeet. Below Zero speelt zich een jaar na het originele Subnautica af en daagt je uit om de ijzige biomen zowel boven als onder het oppervlak te overleven. Maak je eigen gereedschap, zoek de voorraden en ontrafel het volgende hoofdstuk in de Subnautica-saga.

Kenmerken:
- Overleven is essentieel: Verzamel waardevolle materialen, maak je eigen gereedschap, ga om met honger en dorst en ontsnap aan de gevaarlijke wilde dieren die je liever met haar en huid zouden verslinden.
- De verdoken mysteries op planeet 4546B: Je kwam hier op zoek naar antwoorden. Je hebt alles op het spel gezet om hier te komen en gaat niet weg voor je de waarheid hebt onthuld...
- Verkenning: Duik in unieke water- en landbiomen waar je niet enkel materialen zult vinden, maar ook de antwoorden die je zoekt.
- Bouw je habitat: Timmer en bouw aan je comfortabele huis. Deze fundamenten zijn essentieel om te overleven. Niet alleen om je tegen wilde dieren te beschermen, maar ook tegen de barre omgeving rondom jou.
3391892015287

Productspecificaties

Genre
(10)
Rpg  
Uitvoering
(3)
XBOXSERIESX  
Release datum
(32)
30/06/2021
Taal
(39)
Engels  
Leeftijd
(55)
12+
Nieuw product