Welkom bij de online chat van MedioEurope

Fort Boyard (Code in a box), (Nintendo Switch)

€ 19,99
Inclusief btw
SWITCH
Aantal
normale levertijd

Betreed Fort Boyard en ga de strijd aan in meer dan 10 uitdagingen die een combinatie bieden van actie en party games! Uithoudingsvermogen, behendigheid en doorzettingsvermogen zullen jou beste troeven zijn om Boyard munten te verzamelen en als winnaar het fort door te komen!
Ontdek alle hoeken van het ronde Fort Boyard in meer dan 10 verschillende uitdagingen. Speel nu zelf de bekende uitdagingen van het TV programma zoals Boyardodrome, Excalibur en Car Wars.
Speel samen of tegen elkaar in de verschillende modi. In de Co-op modus ga je de strijd aan in teams van twee, versterk elkaar en ga voor de overwinning! In Versus kan er maar ??n winnaar zijn en zal je iedereen moeten verslaan om het Fort te ontsnappen!

Kenmerken Fort Boyard:
- Speel samen tot 4 spelers en kies allemaal een uniek karakter.
- Neem deel aan meer dan 10 verschillende uitdagingen die al jouw vaardigheden op de proef zullen stellen.
- Neem het tegen elkaar op in de Versus modus of speel samen met een partner in de Co-op modus en werk samen aan de overwinning!

Let op, dit artikel betreft een "Code in a Box" product. Dit betekent dat de verpakking enkel een code bevat en geen cartridge. Deze code is te verzilveren in de Nintendo eShop, hiervoor is een internetverbinding vereist.
3760156486765

Productspecificaties

Genre
(10)
Rpg  
Uitvoering
(3)
SWITCH  
Release datum
(32)
10/06/2021
Taal
(39)
Engels  
Leeftijd
(55)
3+
Nieuw product