Momenteel is online chat offline


Indien je een vraag wil stellen, kan je hieronder je mailadres en je bericht achterlaten.

Momenteel is online chat offline

Family trainer, (Nintendo Switch)

€ 86,99
Inclusief btw
SWITCH
Aantal
normale levertijd

Maak je klaar om actief van de buitensport te genieten, want Family Trainer is terug op Nintendo Switch(TM)! Van kajakken tot een hindernissenparcours, je gaat zoals in het echte leven sporten en een waaier aan leuke minigames op je palmares schrijven. Leer beter in team te werken en til je hand-oogco?rdinatie naar een hoger niveau met de Nintendo(TM) Joy-Con controller en beenriem! Speel een heleboel spelletjes alleen of met meerdere spelers. Dankzij de eenvoudige bediening heeft iedereen gegarandeerd plezier en sport je makkelijk overal. Met Family Trainer neem je het avontuur overal mee naartoe!*

*Om dit spel samen te spelen, heb je twee sets Nintendo Joy-Cons en twee sets beenbanden nodig.

KOM UIT JE ZETEL - Spring, loop, squat en laat je hart sneller slaan door een aantal minigames.
ONTDEK EEN WAAIER AAN UNIEKE MINIGAMES - Van raften op een rivier tot racen met mijnwagentjes, je springt over vallende boomstammen en wordt een in een mum van tijd een professionele kajakker!
SPEEL ALLEEN OF MET EEN VRIEND - Of je nu liever samen de uitdaging aangaat of het tegen elkaar opneemt, je kunt op talloze manieren de hoogste score halen!
PERFECTE BEWEGINGSHERKENNING - Met je beenriemen en Joy-Cons worden alle bewegingen die je zelf maakt, precies nagebootst in het spel.
3391892014938

Productspecificaties

Genre
(10)
Rpg  
Uitvoering
(3)
SWITCH  
Release datum
(32)
03/09/2021
Taal
(39)
Engels  
Nieuw product