Momenteel is online chat offline


Indien je een vraag wil stellen, kan je hieronder je mailadres en je bericht achterlaten.

Momenteel is online chat offline

WarioWare - Get It Together !, (Nintendo Switch)

€ 63,99
Inclusief btw
SWITCH
Aantal
normale levertijd

Wario waagt weer een poging met videogames, maar deze keer duikt hij er letterlijk vol in! Help Wario en zijn vrienden uit een microwereld van microgames te komen door meer dan 200 waanzinnige microgames te spelen in WarioWare: Get It Together! voor de Nintendo Switch.

Kenmerken:
- Microgames zijn superkorte en knotsgekke minigames... en er zitten er hier meer dan 200 in die je in je eentje of met een vriend kunt spelen! Wanneer zijn nieuwste businessplan in de soep loopt, moet Wario de problemen op zijn eigen ludieke wijze zien op te lossen. Hoe? Door allerlei maffe microgames te spelen, natuurlijk! Stel bijvoorbeeld een robot samen of trek de okselharen uit een standbeeld. Kortom, WarioWare: Get It Together! is een hilarische, co?peratieve microgamechaos.
- De beruchte gamedesigner Wario zit in de penarie, want hij is zelf in zijn nieuwste creatie beland. In de verhaalstand is het aan jou om hem uit deze penibele situatie te redden. Speel alleen of met een vriend in de co?pstanden voor twee spelers! Je kunt op hetzelfde spelsysteem of via een lokale draadloze verbinding spelen.
- Voor het eerst bestuur JIJ Wario en zijn vrienden in hun eigen chaotische games. Gebruik hun unieke en absurde vaardigheden in de meest uiteenlopende microgames. Om een schildpad om te draaien kun je er als Wario tegenaan beuken of als Ashley een toverspreuk gebruiken. In WarioWare: Get It Together! kun je naar hartenlust personages en microgames combineren en daarmee voor nog meer spelplezier zorgen!
0045496428754

Productspecificaties

Genre
(10)
Rpg  
Uitvoering
(3)
SWITCH  
Release datum
(32)
10/09/2021
Taal
(39)
Engels  
Leeftijd
(55)
7+
Nieuw product