Momenteel is online chat offline


Indien je een vraag wil stellen, kan je hieronder je mailadres en je bericht achterlaten.

Momenteel is online chat offline

Game Builder Garage, (Nintendo Switch)

€ 38,99
Inclusief btw
SWITCH
Aantal
normale levertijd

Altijd al je eigen games willen maken? Zet dan nu de eerste stappen met Gamestudio voor de Nintendo Switch! Gamestudio begeleidt spelers stap voor stap bij het volgen van een reeks interactieve lessen, die iedereen de basis van het maken van videogames bijbrengt, ook spelers zonder voorafgaande ervaring. Door de lessen van de experts van Nintendo te volgen ontdekken spelers hoe ze games vanaf de grond af op kunnen bouwen, wat werkt door kleurrijke wezens genaamd knopixen te plaatsen en met elkaar te verbinden. Gamestudio bevat tientallen van deze knopixen, met elk hun eigen functies en bijpassende persoonlijkheden. De knopixen vormen de basis van een leuke, toegankelijke en visuele manier van programmeren, waarmee iedereen in een mum van tijd van een leeg canvas naar een werkend prototype van een videogame kan gaan. Zodra ze de lessen hebben doorlopen, weten spelers precies hoe ze hun eigen spelidee?n tot leven kunnen wekken in de Vrij programmeren-stand. In zowel de lessen als Vrij Programmeren is het altijd mogelijk om met een simpele druk op de knop te wisselen tussen het programmeerscherm en het spelscherm, zodat spelers steeds direct kunnen testen hoe hun idee?n en gemaakte veranderingen zich naar de game vertalen.

Kenmerken:
- Maak je eigen games met Gamestudio voor de Nintendo Switch!
- Het excentrieke duo Bob en Alice helpen je stap voor stap een speelbare game te maken door middel van laagdrempelige, interactieve lessen.
- Combineer knopixen om je game tot leven te brengen.
- Gaandeweg leer je steeds meer knopixen kennen en word je een echte gameprogrammeur.
- Probeer je creatie na elke stap uit en experimenteer met je voltooide game.
- Stel je nieuwe vaardigheden op de proef in puzzels.
- Alles wat je hebt geleerd kun je in de praktijk gebruiken wanneer je je eigen unieke games gaat maken in de stand 'Vrij programmeren'.
- Doe inspiratie op en wissel games uit met vrienden en familie via het internet of een lokale draadloze verbinding.
- Spelers kunnen hun eigen creaties verspreiden, maar ook games van andere spelers bekijken. Het is zelfs mogelijk om gedownloade games in de stand Vrij programmeren te bestuderen om te zien hoe ze zijn gemaakt en nieuwe tricks te leren.
- Gratis demo beschikbaar in de Nintendo eShop!
0045496428969

Productspecificaties

Genre
(10)
Rpg  
Uitvoering
(3)
SWITCH  
Release datum
(32)
10/09/2021
Taal
(39)
Engels  
Leeftijd
(55)
3+
Nieuw product