Momenteel is online chat offline


Indien je een vraag wil stellen, kan je hieronder je mailadres en je bericht achterlaten.

Momenteel is online chat offline
  • Nieuw

Valiant Hearts - The Great War Remaster (Code In a Box), (Nintendo Switch)

€ 19,99
Inclusief btw
SWITCH
Aantal
Tijdelijk niet op voorraad
wordt geleverd van zodra opnieuw beschikbaar

Dit is het verhaal van verschillende lotsbestemmingen en onvervulde liefde in een verscheurde wereld. Vijf personages proberen allemaal de verschrikkingen van de loopgraven te overleven door hun trouwe viervoeter te volgen. In Valiant Hearts raken de levens van deze personages door de hele game heen met elkaar verweven. Vriendschap, liefde, opoffering en tragedie kruist hun pad terwijl ze elkaar helpen om hun menselijkheid te bewaren gedurende een afgrijselijke oorlog.

Kenmerken:
- Een geanimeerd stripverhaal: Dit emotionele avontuur leidt je door de groene bossen op het Franse platteland, bedompte loopgraven en over besneeuwde velden. Beleef de geschiedenis opnieuw in deze uniek vormgegeven game met een bijzonder sfeer.
- Een combinatie van verkenning, actie en puzzels: Geniet van de actie, help je helden de Eerste Wereldoorlog te overleven door puzzels op te lossen of je achter de vijandelijke linies te begeven. Beleef een aangrijpend maar humoristisch avontuur.
- Volg het verhaal van deze dappere helden...: Verdwaald in de loopgraven kruip je in de huid van verschillende personages die door het lot verbonden zijn en ga op het strijdtoneel op zoek naar de liefde van een jonge Duitse soldaat!
-... en je trouwe viervoeter: Volg je trouwe metgezel, stuur hem door het prikkeldraad en inslagkraters heen om puzzels op te lossen of vijanden te vermijden... Steun op hem, deze hond is je enige vriend!
- Beleef de Eerste Wereldoorlog: Dit verhaal voert je tussen 1914 en 1918 langs beroemde plaatsen zoals Reims of Montfaucon en beleef belangrijke veldslagen zoals die van de slag bij de Marne en de slag aan de Somme.
- Maakt gebruik van UbiArt Framework: Valient Hearts haalt alles uit de engine UbiArt Framework en blijft trouw aan het motto 'Breng kunst tot leven'. Dankzij deze krachtige engine komen creatieve concepten tot leven in videogames.
- Ervaren vormgevers van Ubisoft Montpellier: Klein is fijn! Er is een klein maar zeer getalenteerd team samengesteld dat onder andere bestaat uit de regisseur van games als Beyond Good & Evil en Peter Jackson's King Kong, en levelontwerpers die aan de games Rayman Origins en Rayman Legends hebben gewerkt.

Dit product bevat geen cartridge - alleen downloadcode.
3307216209638

Productspecificaties

Genre
(10)
Rpg  
Uitvoering
(3)
SWITCH  
Release datum
(32)
10/09/2021
Taal
(39)
Engels  
Leeftijd
(55)
12+
Nieuw product