Momenteel is online chat offline


Indien je een vraag wil stellen, kan je hieronder je mailadres en je bericht achterlaten.

Momenteel is online chat offline
  • Nieuw

Child Of Light - Ultimate Remaster (Code In a Box), (Nintendo Switch)

€ 19,99
Inclusief btw
SWITCH
Aantal
Tijdelijk niet op voorraad
wordt geleverd van zodra opnieuw beschikbaar

Het koninkrijk Lemuria is de wanhoop nabij. De Black Queen heeft de zon, de maan en de sterren gestolen. Je speelt als Aurora, een jonge prinses met een puur hart, wiens ziel naar het koninkrijk Lemuria is gebracht. Ga op een missie om de drie lichtbronnen te heroveren, de Black Queen te verslaan en het koninkrijk Lemuria te redden.

Kenmerken:
- Ga op avontuur! Child of Light is gemaakt met behulp van het UbiArt Framework door het getalenteerde team van Ubisoft Montr?al. Het is een door sprookjes ge?nspireerde RPG. Ga op een uitzonderlijke reis door de uitgestrekte wereld van Lemuria. Verken de mythische gebieden en ga interacties aan met de bewoners, terwijl je nieuwe locaties ontdekt en hun geheimen ontrafelt.
- De bruisende wereld van Lemuria: Tijdens je avontuur in Lemuria heb je ontmoetingen met wezens die je niet snel zult vergeten, van vriendelijke fee?n en kabouters tot gemene wolven en duistere draken.
- Vecht tegen monsters en kwaadaardige mythische wezens: Aurora heeft de kracht om tegen wezens uit het duister te vechten en de Stolen Lights te herstellen. Vecht samen met de Igniculus in actieve tijdgevechtssystemen. Je bondgenoot de vuurvlieg kan door een andere speler bestuurd worden, dus je kunt dit avontuur samen met je vrienden beleven.

Dit product bevat geen cartridge - alleen downloadcode.
3307216209539

Productspecificaties

Genre
(10)
Rpg  
Uitvoering
(3)
SWITCH  
Release datum
(32)
10/09/2021
Taal
(39)
Engels  
Leeftijd
(55)
7+
Nieuw product