Welkom bij de online chat van MedioEurope

Port Royale 4, (Nintendo Switch)

€ 58,99
Inclusief btw
SWITCH
Aantal
normale levertijd

Vaar uit en sluit je aan bij de koloniale machten van Spanje, Engeland, Frankrijk en Nederland in hun strijd voor de suprematie van het Caribisch gebied in de 17e eeuw. In 'Port Royale 4' neem je als jonge en ambitieuze gouverneur de leiding over een kolonie, en doe je wat er nodig is om je kleine nederzetting te beheren en uit te bouwen tot een bruisende handelsstad.
Ontwikkel productieketens die meerdere eilanden met elkaar verbinden en cre?er complexe handelsroutes over het Caribisch gebied, die voorzien in de steeds groeiende behoeften van de steden. Maak gebruik van de gedetailleerde zeekaart om gebieden met stormachtig weer, kliffen of ondiep water te vermijden. Voer taken uit voor de onderkoning van je land en verbeter je reputatie om stadsgebouwen, schepen en meer te ontgrendelen. Verover de steden van rivaliserende naties of jaag hun vloot op met een kaperbrief terwijl je ook goed oplet voor piraten en andere kapers.
Voor het eerst in de Port Royale serie vinden zeeslagen plaats via turn-based gevechten, met maximaal 8 schepen tegelijkertijd en tactische kapiteinsmanoeuvres die het tij kunnen keren in zelfs de meest hopeloze situaties, voor een glorieuze overwinning.
4020628713331

Productspecificaties

Genre
(10)
Strategie & Sim  
Uitvoering
(3)
SWITCH  
Release datum
(32)
31/12/2020
Taal
(39)
Engels  
Leeftijd
(55)
12+
Nieuw product