Welkom bij de online chat van MedioEurope

K3 - Love cruise (Film), (DVD)

€ 21,99
Inclusief btw
Verhulst, Gert, DVDNL
Aantal
normale levertijd

De meisjes van K3 zijn in de wolken: ze mogen als special guests mee met een cruise, op het schip van kapitein Bas! Mevrouw Visschers, de directeur van de cruisemaatschappij, is ook aan boord. Ze heeft hoge verwachtingen van het spetterende optreden dat K3 zal geven op het eind bal!

Het lijkt een rustige, ontspannen trip te worden, maar wordt een hele andere reis wanneer de parel die Klaasje van haar grootmoeder heeft gekregen, plotseling verandert in een parel-elf: Elvin.
Alleen Klaasje, Hanne en Marthe kunnen Elvin zien. Elvin vaart mee met het schip naar zijn elfendochter Ayla in de Bikinicirkel, waar hij ooit is ontvoerd door de betovergrootvader van Klaasje. Elvin is dan ook razend op de meisjes van K3 en probeert hen zoveel mogelijk in een slecht daglicht te plaatsen. Dat doet hij door met zijn magische elfenstof de meest waanzinnige betoveringen te doen, waardoor K3 steeds weer in moeilijke maar hele grappige situaties belandt! Het is dan ook de vraag of K3 er uiteindelijk in zal slagen om, ondanks de sabotage van Elvin, het optreden voor Visschers tot een goed einde te brengen???.
5051083127424

Productspecificaties

Acteur
(37)
Jacques Vermeire,   Nicolette van Dam,   Sven De Ridder,   Tim Douwsma,   Winston Post  
Genre
(10)
Movie Fiction Familie/Jeugd  
Label
(14)
ST100  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
31/12/2018
Taal
(39)
Nederlands  
Leeftijd
(55)
Alle leeftijden
Nieuw product