Welkom bij de online chat van MedioEurope

Het geslacht de pauw, (DVD)

€ 70,99
Inclusief btw
DVDNL
Aantal
Normale levertijd

"Waarom ze van uw leven ne keer gene film maken?"

Hoe vaak heb ik die vraag niet gehoord ... Tot vervelens toe. Ik kon de vele fans niet blijven teleurstellen. Hoe leeft en werkt een idool nu eigenlijk? Met deze 2 reeksen heb ik getracht een antwoord te geven op deze prangende vragen. Maar zoals op alle grote levensvragen blijft het antwoord slechts een tipje van de sluier of een topje van de ijsberg.

Er bestonden inderdaad ook al andere zogenaamde celebritysoaps, maar dat mocht geen argument zijn om dit prachtige project op stal te laten staan. Integendeel, de meeste van die reeksen zijn immers een kaakslag voor al die mensen in de media die wél iets te vertellen hebben. Want ik beken dat ik in het verleden wel eens een belangrijke tv-prijs heb gewonnen. En dus was ik er van overtuigd dat alleen dit project eindelijk alle facetten van Bart De Pauw zou kunnen laten zien, daar waar bij vorige programma's enkel óf de humorist óf de presentator óf de hoofdacteur óf de goeroe of de bedenker van De Mol aan bod kwamen.

Mijn familie en ik hebben ons overgegeven aan de camera's die ons twee seizoenen lang omhelsd hebben. Deze DVD bevat de prille kiemen van allerlei projecten die de komende jaren zullen bivakkeren in de top van de kijkcijfer- en andere hitlijsten. Dat al maakt dit uniek. Het was een totaalervaring die ik als volgt zou willen samenvatten: onvergetelijk, onbaatzuchtig en onmiskenbaar onderhoudend.

Uw audiovisuele vaandeldrager,
Bart De Pauw
(Creative Consultant van Het Geslacht De Pauw)
5425015240022

Productspecificaties

Acteur
(37)
Bart De Pauw  
Genre
(10)
Movie Fiction Tv Serie  
Label
(14)
EIC  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
15/12/2016
Taal
(39)
FL  
Extras
(57)
40 minuten aan extra's
Nieuw product