Momenteel is online chat offline


Indien je een vraag wil stellen, kan je hieronder je mailadres en je bericht achterlaten.

Momenteel is online chat offline

Risk

€ 54,99
Inclusief btw
SPEL
Aantal
Tijdelijk niet leverbaar
Herdruk in overweging
Levertijd: onbekend

Verover de wereld in dit strategische spel - nu met verbeterde figuren en missiekaarten. In het Risk spel is het doel eenvoudig: de spelers proberen de gebieden van hun tegenstanders te veroveren door een leger op te bouwen, hun troepen naar een ander gebied te verplaatsen en de strijd aan te gaan. Afhankelijk van de dobbelsteenworp verslaat een speler de vijand óf hij wordt zelf verslagen. Dit spannende spel zit vol verraad, bondgenootschappen en verrassingsaanvallen. Op het slagveld is alles mogelijk! Versla alle vijandelijke troepen in een gebied om het te veroveren en je bent een stap dichter bij de wereldheerschappij!
De speler die als eerste zijn of haar geheime missie volbrengt - en de Geheime Missiekaart laat zien om het te bewijzen - wint. En vergeet niet: als het gaat om de verovering van de wereld, moet je natuurlijk wel bereid zijn om wat te Risk-eren. Verover de wereld in dit spel van strategische oorlogvoering.
Met verbeterde figuren - bevat maar liefst 300 figuren. Bijgewerkte Missiekaarten voor een sneller spel; bevat 12 Geheime Missies. Fraaie speelbord-art voert de spelers mee in de Risk speelwereld. Inclusief 5 legerkisten om de speelstukken op te bergen.
|extSCDVD1|

5010993323128
Nieuw product