Momenteel is online chat offline


Indien je een vraag wil stellen, kan je hieronder je mailadres en je bericht achterlaten.

Momenteel is online chat offline
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Binnen het Witte Huis

Gepubliceerd: 06-11-2019 - Categorieën: Nieuws

Amerikaans politiek commentator Doug Wead is erin geslaagd om als eerste on the record te spreken met president Trump, zijn familie en zijn staf.

Het resultaat is Binnen het Witte Huis, een uniek document voor iedereen die wil weten hoe de president en zijn naaste omgeving nu écht denken en handelen.

Het boek verschijnt wereldwijd op dinsdag 26 november en wordt in het Nederlands uitgegeven door Prometheus.

Doug Wead publiceerde een opiniestuk over de biografie op Fox News: Lees het hier.

Over Donald Trump zijn tientallen boeken, artikelen en verzinsels geschreven, die steevast leunen op anonieme en dus oncontroleerbare bronnen.

Binnen het Witte Huis is de eerste geschiedenis van het Witte Huis van Trump waarin de president, zijn familie en zijn staf on the record en volkomen openhartig met de auteur spreken.

Binnen het Witte Huis is een meeslepende, allesomvattende geschiedenis van Trumps verkiezingsoverwinning en zijn eerste jaren in het Witte Huis. Het boek beschrijft verhalen die tot nu toe onbekend of zelfs geheim waren, inclusief Trumps succesvolle stimulering van de economie, zijn vernietiging van IS en zijn omgang met Kim Jong-un.

Het bevat voorts exclusieve gesprekken met Trumps familieleden over onder meer het Mueller-rapport. Binnen het Witte Huis is een uniek document voor iedereen die wil weten hoe de president en zijn naaste omgeving nu écht denken en handelen.

Doug Wead (1946) is politiek commentator en auteur van meer dan dertig boeken. Zijn politieke analyses en biografieën worden gekenmerkt door het gebruik van primaire bronnen. Zo interviewde Wead zes Amerikaanse presidenten en schreef samen met George H.W. Bush diens biografie. Voor Binnen het Witte Huis sprak Wead onder anderen met president Trump, stafchef Mick Mulvaney, Donald Trump jr. en Jared en Ivanka Kushner.

U kan het boek hier bestellen!

Deel de inhoud