Momenteel is online chat offline


Indien je een vraag wil stellen, kan je hieronder je mailadres en je bericht achterlaten.

Momenteel is online chat offline
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

In één woord...

Gepubliceerd: 11-06-2020 - Categorieën: Nieuws

door Jo Vansteenvoort, bestuurder Medio

 

Bedankt.

Meer hoef ik eigenlijk niet te zeggen. Bedankt aan al onze klanten en leveranciers. Samen zijn we sterker uit de afgelopen maanden gekomen. In de zoektocht naar het nieuwe normaal hadden wij al snel onze organisatie aangepast aan jullie noden. Jullie kwamen rechtstreeks in contact met onze boeken-, film- of muziekexperts voor alle informatieve vragen. Gewoon de telefoon opnemen en je keuze maken. Deze aangepaste manier van werken heeft tot hiertoe toffe en positieve reacties opgeleverd.

Operationeel

Ook de dagdagelijkse operationele zaken verdienen onze aandacht. In de laatste weken hebben we weerom voor 2 klanten hun bibliotheeksysteem succesvol gekoppeld. De voordelen zijn duidelijk: een sterke vermindering van backofficetaken en meer tijd voor verrijkende werkzaamheden. Doordat MedioEurope één ecosysteem heeft gecreëerd zit je bij ons in comfort. Door de synchronisatie van onze website, bibliotheeksysteem en ons intern ERP-WMS systeem zorgen we voor meer transparantie en een vlotte administratie. Elke bestelling of uitlevering wordt volledig zichtbaar voor onze klanten op alle platformen.

Verlanglijstjes

De verlanglijstjes op maat zijn ook een groot succes, klanten krijgen hierdoor op maat gemaakte voorstellen die men één op één kan bevestigen via onze website. Dit kan voor zowel sprinters als voor kleine niches in jouw collectie. 

Chat

Heb je hulp nodig of een vraag, maar geen tijd om te bellen of te mailen? Wist je dat je nu ook kan chatten op onze website? Je gaat naar onze site, klikt onderaan rechts en je kan rechtstreeks spreken met onze backoffice. Een van onze medewerkers staat klaar om je verder te helpen.

Laten we samen kijken naar een boeiende samenwerking en inspireer ons verder met leuke ideeën en verbeteringen.

Deel de inhoud