Momenteel is online chat offline


Indien je een vraag wil stellen, kan je hieronder je mailadres en je bericht achterlaten.

Momenteel is online chat offline
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sprinters kwartaal 2

Sprinters kwartaal 2

Gepubliceerd: 21-04-2021 - Categorieën: Nieuws


Onze sprinters voor Q2 zijn er weer en bieden tal van boekinspiratie voor leesvoer voor de komende weken en beginnende zomer. Vaste waarden zoals Nora RobertsJo Claes en James Patterson (zelfs tweemaal in de lijst, één keer in het gezelschap van ex-president Bill Clinton als co-auteur) zijn weer van de partij, maar interessante debuten die veel teweeg brengen in het buitenland zoals Het Bal Der Gekken van Victoria Mas en The Hill We Climb van Amanda Gorman staan ook in de lijst. Natuurlijk is het ook uitkijken naar de nieuwe Lucinda Riley met De Zevende Zus, dat eerder bij ons verschijnt dan in het buitenland, een wereldprimeur dus.

Voor non-fictie is er het wondermooie Lioness, het waargebeurde verhaal waar de bestseller Lion: mijn lange weg naar huis en verfilming Lion op gebaseerd was, nu verteld vanuit het perspectief van de adoptiemoeder Sue. Verder is er ook een nieuwe Ketokuur in de reeks van foodie en TV-gezicht Pascale Naessens, Ketokuur 2. Jongere lezers kunnen dan weer genieten van een nieuw deel in de megapopulaire reeks Het leven van een Loser, Kopje-onder.

Een mooi en divers aanbod dus ondanks enkele verschuivingen van publicatiedata bij de uitgevers. Klik hier voor het hele overzicht.

Deel de inhoud