Momenteel is online chat offline


Indien je een vraag wil stellen, kan je hieronder je mailadres en je bericht achterlaten.

Momenteel is online chat offline
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Virussen en verkiezingen

Virussen en verkiezingen

Gepubliceerd: 05-03-2020 - Categorieën: Nieuws

De maand maart is nog maar net begonnen en volgende onderwerpen zijn niet weg te denken uit de media: het coronavirus en de Amerikaanse Verkiezingen.

Virussen

Niet alleen de griep is in het land, maar ook het coronavirus. Nu het virus België bereikt heeft en het aantal besmettingen toeneemt, is het belang van info over goede hygiëne van groot belang. Weet je wat virussen precies zijn of wil je wat meer achtergrond over epidemieën en pandemieën?

Licht je daarom goed in en neem ook eens een kijkje op onze themaselectie Wereldgezondheidsdag! Verder vind je in deze selectie ook boeken over hoe kwaaltjes vermeden of verholpen kunnen worden, maar ook boeken over de gezondheidssector.

https://www.medioeurope.com/boeken/nl/589/duurzaamheid-wereldgezondheidsdag

De Amerikaanse Verkiezingen 2020

Op 3 maart vond Super Tuesday plaats. Een belangrijke dag in de Amerikaanse verkiezingen met als doel het kiezen van de Democratische presidentskandidaat (en uitdager voor Trump). Deze draaide uit in het voordeel van Joe Biden. Maar het is nog maar het begin van een helse race voor het presidentschap.

De presidentsverkiezingen zijn niet alleen in het nieuws maar ook in de boekenwereld een belangrijk thema. In aanloop naar de verkiezingen op 3 november verschijnen er namelijk talrijke boeken rond het thema.

Ook HBO doet mee aan deze trend, want op 16 maart verschijnt de zesdelige miniserie The Plot Against America naar het gelijknamige boek van de Amerikaanse schrijver en Pulitzer Prize-winnaar Philip Roth. Het boek en serie gaan over een fictieve geschiedenis waarin luchtvaartheld Charles A. Lindbergh de presidentsverkiezingen van 1940 wint van Franklin D. Roosevelt en een schrikbewind tegenover de Joden installeert.

Wees helemaal op de hoogte van de geschiedenis van Amerika en het Witte Huis! Raadpleeg daarom zeker onze algemene themaselectie Amerikaanse Verkiezingen 2020

https://www.medioeurope.com/boeken/nl/921/amerikaanse-verkiezingen-2020

Met literaire groeten,

je MedioEurope boekenexpert Sofie

Deel de inhoud