Momenteel is online chat offline


Indien je een vraag wil stellen, kan je hieronder je mailadres en je bericht achterlaten.

Momenteel is online chat offline

MedioEurope levert uw boeken kast- en plankklaar. Verwerkt volgens uw wensen, mét een genre-etiket zoals u het wenst en mét geprogrammeerd RFID-label. 

·         Duurzame verwerking zonder plastic

·         Harde overstekende kaft

·         Sprinterbinding

·         Plastificeren

·         Plastificeren en singeren van strips

·         Omwerking en verwerking van AVM.

Maak kennis met onze boekverwerker Bewel:

Het etiket wordt aangemaakt volgens de norm van Cultuurconnect en op basis van de gegevens in Open Vlacc. Wijkt uw etiket af van deze standaard? Dan bekijken wij samen met u of wij de etiketten kunnen aanleveren volgens uw normen. U kan tevens kiezen uit verwoording auteur (VAND of BROE voor Vandenbroek), keuze uit SISO of ZIZO, oude of nieuwe AVI. Wij leveren een maximaal aantal boeken aan met etiket. Op uw vraag kunnen wij bij publicatie nagaan of de door uw bestelde boeken al van etiketinformatie zijn voorzien. Indien niet, dan wachten wij nog even af met verwerken en etiketteren en kijken gedurende een bepaalde termijn dagelijks opnieuw na of de boeken al voorzien zijn van etiketinformatie in Open Vlacc. Deze termijn wordt samen met uw bibliotheek besproken.

Een RFID-label en barcode uit de range van Cultuurconnect worden kosteloos gekleefd. Indien u eigen nummerranges gebruikt, kan u deze probleemloos blijven gebruiken. Eventueel kunnen wij de RFID programmeren met deze barcode en en de  ISIL code van uw bibliotheek volgens de norm van Cultuurconnect

Al uw kastklare boeken worden geleverd met een barcode uit de cijferrange van Cultuurconnect.

Ontdek hier al onze verwerkingsmogelijkheden.

Ontdek hier onze mogelijkheden in etikettering.