Hoe verlopen de betalingen bij MedioEurope?

Je betaalt pas bij levering via een domiciliëring (betaling op factuur). De betaling wordt automatisch in mindering gebracht van je rekening. Je hoeft zelf niets meer te doen.

Wil je graag betalen via domiciliëring (betalen op factuur)?

Dat kan zo:

 1. Je klikt op de link die je van ons via mail ontvangt en geeft een mandaat aan jouw bank om over te schakelen naar betaling op factuur. Je wordt doorgezonden naar de site van onze partner Twikey. Op deze site geef je je IBAN en KvK/bedrijfsnummer door. Daarna moet je je akkoord ondertekenen via eID of itsme. Of je print het contract af in tweevoud en bezorgt 1 exemplaar aan je bank. Het andere - door je bank getekende - exemplaar moet je uploaden in Twikey. Heb je geen mail ontvangen? Laat ons dan iets weten via klanten@medio.be.
 2. Je krijgt enkele dagen later goedkeuring vanuit de bank.
 3. Vanaf dan betaal je voor je nieuwe bestellingen pas bij ontvangst van je levering. Het bedrag wordt automatisch in mindering gebracht van je bankrekening. Je ontvangt je factuur digitaal bij levering.

Andere vragen over jouw service bij MedioEurope? Klik hier.

Hoe kan je jouw overeenkomst met ons bekijken?

Om de overeenkomst die je met ons hebt afgesloten te raadplegen, volg je onderstaande stappen:

 • Ga naar www.twikey.com en klik rechtsboven op Aanmelden.

 • Voer je e-mailadres in en klik op het pijltje om verder te gaan.

 • Voer je wachtwoord en documentreferentie in en druk op Login. Als je nog geen wachtwoord hebt, kan je dit aanmaken door op de Reset-knop te klikken. De documentreferentie¹ vind je in de bevestigingsmail of kan je bij ons opvragen

 • Je kan nu de details van jouw overeenkomst raadplegen.

¹Deze documentreferentie kan, afhankelijk van het getekende document, het volgende zijn: uw mandaatnummer, jouw machtigingsnummer of jouw contractnummer.

Lukt het niet om een handtekening te plaatsen met jouw e-id?

 • Je bent de PIN-code van jouw eID-kaart vergeten

Je kan een nieuwe PIN-code aanvragen op de website van de overheid.

 • Je probeert met eID te tekenen op een tablet

Op dit ogenblik is het nog niet mogelijk om met eID te tekenen op een tablet. Vraag aan Twikey om een "herinnering" te sturen zodat je de procedure verder kan zetten op een ander apparaat zonder dat je de reeds ingevoerde gegevens opnieuw moet invoeren.

 • Problemen met het lezen van de kaart

Kaartlezers en smartcards kunnen slechte connectoren hebben. Vaak volstaat het om de chip op uw eID-kaart te reinigen om het probleem op te losssen. Indien het probleem aanhoudt, verander dan van kaartlezer.

 • Ik weet niet wat het echte probleem is

De eenvoudigste manier om uw eID-functionaliteit te testen is via de volgende link: Aanmelden testen.

Als dit niet werkt, voer dan de eID-installatie opnieuw uit met behulp van de handleiding Hoe installeer ik de eID software?