Welkom bij de online chat van MedioEurope

Tim de kleine boswachter

Jan Paul Schutten

€ 14,99
Inclusief btw
Schutten, Jan Paul, Hardcover
Aantal
normale levertijd

Tims vader is boswachter. Hij heeft Tim van alles geleerd over het bos en de dieren die er wonen. Wanneer Tim voor zijn verjaardag een echt boswachtersuniform én een ‘Turbotrapper’ cadeau krijgt, is hij net als zijn vader een echte boswachter. En in het bos is altijd genoeg te doen! Zo kun je hutten bouwen en in plassen stampen. Maar lukt het Tim ook om een gewonde kauw er weer bovenop te helpen? Gelukkig krijgt hij hulp van zijn vriendinnetje Tippi die misschien óók wel boswachter wil worden.
Jan Paul Schutten ging met ‘de echte’ boswachter Tim op pad. Tijdens urenlange wandelingen door het bos en over de hei vertelde Tim over zijn belevenissen in zijn huidige beroep als boswachter. Maar ook over hoe hij vroeger al van het stampen in de plassen kon genieten, over zijn kinderwens om later boswachter te worden én over zijn kauw Hansje die hij tam maakte. Jan Paul liet zich door deze verhalen inspireren voor de avonturen van Tim de kleine boswachter
Tim Hogenbosch werd als Boswachter Tim bekend door zijn tweets waarin hij geniet van de natuur en van de mensen die hij voor Staatsbosbeheer in de bossen rondleidt. Sinds mei 2020 presenteert hij het kinderprogramma Beestenbrigade bij NPO Zappelin.
9789021420752

Productspecificaties

Auteur
(7)
Jan Paul Schutten  
Medeauteurs
(23)
Tim Hogenbosch  
Illustrator / tekenaar / fotograaf
(26)
Wiemans, Emanuel  
Genre
(10)
Vanaf 7 jaar  
Thema
(64)
Kinderen / tieners: fictie: natuur- en dierenverhalen  
Themadoelgroep
(70)
Leeftijdscategorie: vanaf ca. 6 jaar|||themadoel|Leeftijdscategorie: vanaf ca. 7 jaar  
Fonds
(28)
Volt  
Uitvoering
(3)
Hardcover  
Uitgavedatum
(32)
11/06/2021
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
197mm, 141mm, 19mm
Pagina's
(8)
128
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee  
Nieuw product