Jo Vansteenvoort / general manager

‘De grote baas’, maar u mag hem ook lastigvallen met al uw vragen rond Compleet CollectieManagement en het MedioEurope duurzaamheidsprogramma

Sophie Rouard / zaakvoerder en financieel verantwoordelijke

Sophie zorgt voor vlotte facturatie en afhandelingen van al uw financiële vragen

Jurgen Slegers / Product manager

Voor al uw vragen rond boeken en audiovisuele materialen kan je bij Jurgen terecht. Hij stuurt een team aan van uitzinnige literatuur-, film-, serie-, strip- en muziekliefhebbers.

sofie_1.jpg

Sofie Pans - category manager boeken

Met een diploma in de Westerse literatuur is zij de aangewezen persoon om het internationale boekenaanbod op te volgen en in hapklare porties voor uw bibliotheek te verwerken. Alstublieft!

Roel Vannuffelen – Sales manager

Hij is niet alleen verzot op uw koffie, hij komt gewoon ook graag eens in uw bibliotheek op bezoek om te kijken waar we samen nog beter kunnen scoren. 

Yves Heymans – Front Office & Marketing

Voor al uw vragen groot of klein: 1 adres. De mooiste, sympathiekste, interessantste en toevallig ook degene die al deze teksten schrijft.

Roos van Empel - communicatie & marketing 

Roos komt helemaal uit Nederland om na te kijken of al onze communicatie en marketing wel trefzeker genoeg is. Hatsekidee!

Jurgen Pletinckx – IT manager

'Heeft u al eens geprobeerd hem af en terug aan te zetten?' Jurgen en zijn team zorgen ervoor dat de website, koppeling en digitale datastroom vlotjes lopen.

Omar Artetab - verantwoordelijke magazijn

Hij zorgt ervoor dat uw bestelling correct en feilloos op bestemming geraken.

Stella

Onze MedioEurope-waakhond.