Momenteel is online chat offline


Indien je een vraag wil stellen, kan je hieronder je mailadres en je bericht achterlaten.

Momenteel is online chat offline

MedioEurope is dé totaalleverancier voor uw winkel/dagbladhandel

Start snel en eenvoudig

Je kan inloggen op deze pagina. Geen wachtwoord? vul je emailadres in (kleine letters) en klik op 'Je wachtwoord vergeten'. Je ontvangt van ons een nieuw wachtwoord en kan inloggen. 

Condities

Je bestelt aan 25% korting op boeken, strips, dvd's en cd's. Je betaalt geen portkosten voor bestellingen vanaf 150 euro. Voor orders kleiner dan 150 euro betaal je 3 euro per bestelling. We verzenden 1x per week (woensdag) zodat u de materialen op donderdag heeft. Spoedleveringen kan u steeds aanvragen bij onze backoffice.

Aanbod

Je vindt op onze website een uitgebreid aanbod boeken, dvd's, games, strips, cd's, spelletjes, puzzels en andere entertainmentmaterialen, geschikt voor verkoop in uw winkel of dagbladhandel. 

Op deze pagina vind je vanaf nu wekelijkse nieuwe selecties met de de absolute topverkopers boeken, strips en DVD' s. Samen zorgen we er voor dat je winkelaanbod steeds up-to-date is en je de grootste bestsellers in huis hebt. Gebruik onze expertise: de lijsten zijn met zorg samengesteld door onze specialisten die de markt en jouw klant door en door kennen.

MedioEurope als leverancier van uw dagbladhandel belangrijker dan ooit? Jawel. En wel hierom:

Deze vijf titels moet je zeker in de winkel hebben:

Top 5 fictie

Top 5 non-fictie


BOEKEN

- Klik hier voor de best verkochte fictieboeken van het moment

- Klik hier voor de best verkochte non-fictieboeken van het moment

- Klik hier voor de best verkochte hobby- en sportboeken

- Klik hier voor de best verkochte jeugdboeken van het moment

- Klik hier voor de toptitels die binnenkort verschijnen

TOPTITEL VAN HET MOMENT

Fast Food 2 - Sandra Bekkari

Voor het tweede deel van Fast Food werkte Vlaanderens meest bekende auteur opnieuw 80 nieuwe recepten uit die in gemiddeld een halfuurtje op tafel staan. Gaande van gezonde ontbijtjes tot snelle tussendoortjes en van creatieve lunchgerechten tot smaakvolle avondmaaltijden die perfect in een drukke levensstijl passen.
Maar behalve een nieuwe portie gezonde receptinspiratie, toont Sandra Bekkari jou in Fast Food 2 hoe je kan koken zonder stress. Snel eten klaarmaken betekent immers niet dat je tegen de klok moet racen in de keuken. Met dit boek leert Sandra namelijk hoe dat halfuurtje koken net kan zorgen voor rust en hoe je ook zonder stress een gezonde maaltijd in een mum van tijd kunt bereiden. Je ontdekt hoe je nog meer voldoening en plezier kan vinden in je gezonde keuken, hoe je het hele gezin mee aan boord krijgt en hoe zelfs plannen en afwassen (ja!) leuken kan...


STRIPS

- Klik hier voor de best verkochte strips van het momentDVD

Klik hier voor de best verkochte dvd's van het moment

- Klik hier voor de best verkochte Vlaamse series van het moment

Is je login niet meer actief? Laat het ons hier snel weten en wij brengen alles in orde.

 

Over ons

Wij staan steeds ter beschikking om bij jou ter plaatse onze dienstverlening toe te lichten. Samen met jou stellen wij een plan van aanpak op voor administratieve vereenvoudiging en een professionele dienstverlening. 

MedioEurope: wie zijn we?

MedioEurope: wat doen we?