MedioEurope streeft naar bewust en betrouwbaar leveren!

Om te voldoen aan de duurzaamheidseisen van onze klanten en in overeenstemming met de duurzaamheidsvisie van MedioEurope, werken we samen met de grootste bezorgdiensten GLS en BPost voor onze leveringen. We zijn ervan overtuigd dat nóg een extra bestelwagen speciaal voor jou in jouw gemeente, niet te verantwoorden is vanwege de negatieve impact op de leefbaarheid en de ecologische voetafdruk.

Wist je dat wij voor leveringen in jouw zone we gebruik maken van elektrische voertuigen? Dit is namelijk de meest duurzame oplossing voor stedelijke gebieden. Door efficiënt gebruik te maken van het transportnetwerk van GLS en BPost, kunnen we jou de meest duurzame leveringsoplossing bieden.

Er worden meer en meer City-hubs geopend. Zo waren laatst Antwerpen en Brussel aan de beurt. Ook de elektrische bakfietsen vertrekken vanuit deze hubs. Door hier gebruik van te maken, dragen we gezamenlijk bij aan de vraag én vereisten van het gemeentebestuur inzake lastmile leveringen!


Wil jij meer weten over onze missie om bewust te kiezen voor duurzaam transport? Laat het ons weten! Neem gerust contact op met onze klantenservice via klanten@medio.be.

Samen werken aan duurzaamheid! 

Wil je meer weten over het duurzaamheidsprogramma van MedioEurope? Kijk dan eens op de pagina: Het duurzaamheidsprogramma van MedioEurope