Le Robert & Collins

Een kwalitatief tweetalig woordenboek!

Met Le Grand Robert & Collins vereenvoudig je je internationale communicatie door je medewerkers te voorzien van een kwalitatief Engels-Frans woordenboek, dat altijd en overal toegankelijk is. Een onmiskenbare troef voor tekstvertalingen, presentaties en internationale onderhandelingen. 

Le Grand Robert

Kwaliteitswoordenboeken!

Met Le Petit Robert en Le Grand Robert in digitale versie, bied je je medewerkers tools aan om dagelijks en zonder beperking te gebruiken, om hun presentaties te verrijken en te optimaliseren, te zorgen voor nieuwe ideeën en hun toegang tot een hoog kwaliteitsniveau van schrijven te vergemakkelijken.

Le Petit Robert

Kwaliteitswoordenboeken!


Met Le Petit Robert en Le Grand Robert in digitale versie, bied je je medewerkers tools aan om dagelijks en zonder beperking te gebruiken, om hun presentaties te verrijken en te optimaliseren, te zorgen voor nieuwe ideeën en hun toegang tot een hoog kwaliteitsniveau van schrijven te vergemakkelijken.

Le Robert Correcteur

Voor een onberispelijke spelling en grammatica!

Met Le Robert Correcteur rust je je medewerkers uit met een krachtige  proeflezer die hen in staat stelt om met één klik, zonder tijdverlies, spelfouten te corrigeren en met vertrouwen te communiceren. Met zijn formatieve aanpak zal het hen in staat stellen om zowel in productiviteit als in vooruitgang te winnen op een dagelijkse basis.

Waarom kiezen voor Le Robert voor je medewerkers?

Je weet al dat het beheersen van de Franse taal een essentieel onderdeel is van het imago van je bedrijf. Mondeling en schriftelijk heb je slechts enkele seconden de tijd om een positieve en blijvende indruk na te laten op je gesprekspartners. Het geschreven woord wordt steeds belangrijker in het bedrijfs- en organisatieleven en tegenwoordig moet elke werknemer in grote hoeveelheden en binnen beperkte tijd brieven, e-mails, sms'jes, sociale netwerken, enz. uitwisselen.

Een goede mondelinge en schriftelijke communicatie helpt om het vertrouwen en de professionaliteit van je verschillende gesprekspartners (klanten, leveranciers, organisaties...) te versterken en om al je stakeholders gerust te stellen. Bovendien, of het nu tijdens een commerciële presentatie is, tijdens klantenvergaderingen of tijdens eenvoudige telefoongesprekken, de publieke spreekvaardigheid van je medewerkers is van invloed op het succes van je bedrijf.

Door te kiezen voor Le Robert maak je het dagelijks leven van je medewerkers gemakkelijker met referentiewoordenboeken en hoogwaardige digitale tools in het Frans en Engels, terwijl je je imago verbetert.

Praktisch

De online abonnementen en netwerkversies van Le Robert voor bedrijven, instellingen en organisaties zijn verkrijgbaar vanaf 5 gelijktijdige gebruikers. Le Petit Robert, Le Grand Robert en Le Grand Robert & Collins zijn beschikbaar als online abonnement en netwerkversie. Le Robert Correcteur is enkel als software te bestellen en is compatibel met PC en Mac. Le Correcteur kan direct worden geïntegreerd in de meest populaire tekstverwerkingssoftware (Word, Outlook, PowerPoint, Open Office, Pages, Keynote, Mail...), zodat de tool altijd slechts een klik verwijderd is.

Heb je een abonnement nodig voor meer gelijktijdige gebruikers? Geen probleem! Wij maken een offerte op maat.

Voor een offerte, contacteer ons

MedioEurope - Klantendienst

klanten@medio.be
België: +32.15.51.41.10
Nederland: +31.341.78.82.70